LARS HARALD STOREBØ

UTGIVELSER

Stacks Image 113
Flukt og avskjeD (album) fra 2018
Artist: Lars Harald Storebø
Label: Northpop/Nobel records, Oslo
Lars Harald Storebø utgir sitt andre album, og det skjer medio september. Albumet har tittelen Flukt og avskjed – og her er et knippe sanger som alle er innom temaer som oppbrudd, flukt, avreise, nytt liv og farvel til det gamle. Vi hører om mediekjøret som kan ramme en offentlig person som trår feil, om flyktningekatastrofen i Middelhavet, om Amerikabåten «M/S Norge» som i juni 1904 forliste ved Stornoway (i Skottland), om Aleppo og andre byer rammet av bombing og krig. Om enkeltmennesket som står midt oppe i de store konfliktene som preger nyhetsbildet daglig.  Lars Harald Storebø står for all tekst og musikk. Musikken ligger i skjæringspunktet mellom viser, rock, soul og country.
Albumet utgis digitalt, men også på CD med et bonusspor.
Produsert av Ingar Helgesen og Morten F. Augustinius.  
Lars Harald Storebø: f. 1969 i Sandefjord. Bosatt i Oslo. Musiker, låtskriver og lektor. Debuterte i november 2013 med singelen «Sitte her», som ble fulgt opp av albumet Byens blodige blues i 2014. (Det fins digitalt på Spotify, Tinder, Apple Itunes mm. Albumet fins også i fysisk format. Det er å få kjøpt på Platekompaniet eller hos CD-on.com.)
Singelen «Mare Nostrum» kommer nå 23. november 2017, og utgis digitalt. En ny singel følger så i januar/februar 2018, og deretter et album eller en EP.

Musikken spenner vidt sjangermessig. I utgangspunktet er dette viserock, men her er innslag av jazz, folk/trad., country, rock’n roll og viser. Musikerne tilhører elitedivisjonen i Norge – med veletablerte navn som Freddy Holm, Trond Lien, Per Hillestad og Gjermund Silset. Tekstene har et litterært tilsnitt og har byen som et gjennomgående motiv. Derav tittelen Byens blodige blues. Produsentene Ingar Helgesen og Morten Fjøss Augustinius har definitivt satt sin umiskjennelige signatur på uttrykket – og gitt musikerne rom til å gjøre musikken tidløs og vakker.
Singelen “Seilergutten“ ble spilt på NRK P1 Norsk på norsk 16.03.
Stacks Image 10