LARS HARALD STOREBØ

NY "STORNOWAY" (SINGEL) UTE PÅ NORTHPOP 22.03.2018

Page Loading . .

HELT NY SINGEL " STORNOWAY" KOM UT PÅ NORTHPOP 22. MARS 2018.
NORTHPOP

Lars Harald Storebø


Lars Harald Storebø: f. 1969 i Sandefjord. Bosatt i Oslo. Musiker, låtskriver og lektor. Debuterte i november 2013 med singelen «Sitte her», som ble fulgt opp av albumet Byens blodige blues i 2014. (Det fins digitalt på Spotify, Tinder, Apple Itunes mm. Albumet fins også i fysisk format. Det er å få kjøpt på Platekompaniet eller hos CD-on.com.)
Singelen «Mare Nostrum» kommer nå 23. november 2017, og utgis digitalt. En ny singel følger så i januar/februar 2018, og deretter et album eller en EP.

Musikken spenner vidt sjangermessig. I utgangspunktet er dette viserock, men her er innslag av jazz, folk/trad., country, rock’n roll og viser. Musikerne tilhører elitedivisjonen i Norge – med veletablerte navn som Freddy Holm, Trond Lien, Per Hillestad og Gjermund Silset. Tekstene har et litterært tilsnitt og har byen som et gjennomgående motiv. Derav tittelen Byens blodige blues. Produsentene Ingar Helgesen og Morten Fjøss Augustinius har definitivt satt sin umiskjennelige signatur på uttrykket – og gitt musikerne rom til å gjøre musikken tidløs og vakker.
Singelen “Seilergutten“ ble spilt på NRK P1 Norsk på norsk 16.03.


Stacks Image 10